Rybízový sirup
Ingredience
rybízu | 2,5 kg |
cukru | 1 kg |
kyseliny citronové | 0,5 balícek |
Postup přípravy
1 | Rybíz odšťavníme ve Vitvitu za použití červeného sítka |
---|---|
2 | Přelijeme do hrnce a ohřejeme, nevaříme. |
3 | Kdo chce mít čistší šťávu, může přecedit přes plátýnko nebo sbírat pěnu. |
4 | Přidáme cukr dle chuti a kyselinu citronovou. |
5 | 10 min prohřejeme, nevaříme |
6 | Nalijeme horké do dobře vymytých lahví a uzavřeme. Skladujeme v chladnu a temnu. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.