Kotlíkový NEOguláš pomalený (prg. SLOW COOK HIGHT)

(0 hodnocení)
čas přípravy: 200 min
počet porcí: 5
kuchař: Vaše DEDRA
Jazyk receptu:

Ingredience

hovězí maso (nejlepší je kližka) 1 kg
vepřové sádlo 50 g
uzená slanina 50 g
cibule 4 ks
paprika 2 ks
rajče 2 ks
mletá paprika sladká 1 lžíce
česnek 5 stroužek
brambory větší 4 ks
sůl 1 lžicka
mletý černý pepř 1 špetka
voda 2 l
Kotlíkový NEOguláš pomalený (prg. SLOW COOK HIGHT)
(0 hodnocení)
čas přípravy: 200 min
počet porcí: 5
kuchař: Vaše DEDRA
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Do kotlíku vložíme sádlo a na drobno nakrájenou slaninu a programem DEEP FRY nastaveným na 185°C rozškvaříme. Přidáme pokrájenou cibuli a pokračujeme až do zrůžovění cibule.
2 Přidáme maso nakrájené na kostky a necháme zatáhnout. Zasypeme mletou paprikou, pepřem, osolíme a podlejeme vodou. Nastavíme program SLOW COOK HIGHT s časem 3 hodiny a COMBIVAR zavřeme.
3 Když je maso poloměkké, přidáme na kostičky nakrájené brambory, papriku a rajčata nakrájené na kousky, 2 stroužky prolisovaného česneku a 3 stroužky celého česneku.
4 Brambory po rozvaření guláš správně zahustí, takže není potřeba zahušťovat moukou. Podáváme s chlebem a sklenicí studeného piva :-).

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...