Falešná svíčková z vepřového masa (v Combivaru)
Ingredience
vepřová krkovička | 1 kg |
mražené zeleniny pod svíčkovou | 900 g |
kuliček nového koření | 5 ks |
kuliček celého pepře | 5 ks |
bobkový list | 2 ks |
ocet | 1 lžíce |
sůl | 1 lžicka |
sladká smetan | 1 ks |
kukuřičná mouka | 3 lžíce |
Postup přípravy
1 | Vepřové maso omyjeme, dáme do nádoby Combivaru. Přidáme zeleninu, vodu, koření, sůl a podle chuti ocet. A necháme přes noc naložené. |
---|---|
2 | Druhý den dusíme v Combivaru tlakově 40 minut. Po té by mělo být maso měkké. Maso vyjmeme na talíř. Ostatní suroviny přendáme do hrnce, kde vymixujeme omáčku. |
3 | Po té omáčku dáme znovu vařit a zahustíme podle potřeby moukou. Můžeme i podle chuti dosladit třtinovým cukrem. |
4 | Podáváme s bramborovým, nebo kynutým knedlíkem |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.