Vepřové maso v mrkvi
Ingredience
vepřová krkovice bez kosti,nebo plec | 1 kg |
mrkve,množství můžete přidat | 0,5 kg |
cibule | 1 ks |
grilovacího koření | 0,5 balícek |
drceného kmínu | 1 lžicka |
vody | 0,5 l |
sádla nebo oleje | 1 lžíce |
/podle chuti/mletého nejlépe bílého pepře | 0,4 lžicka |
Postup přípravy
1 | Program FRY -rozpálit sádlo ,opéci maso ze všech stran,přidat zeleninu a ještě asi 2 min.opékat. Vypnout program Fry |
---|---|
2 | Podlít vodou cca 0,4 l,pod půlku výšky masa. Okořenit ,mírně osolit Program SLOW STEW,maso |
3 | Zadělat na knedlíky,hodí se více bramborové,nebo hutné karlovarské a po uvaření masa uvařit v páře,program STEAM. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.