Vinná klobása

(0 hodnocení)
čas přípravy: 20 min
počet porcí: 2
kuchař: Dvořáková Jana
Jazyk receptu:

Ingredience

vinná klobása 1 balení
zelenina - rajče, paprika, salát, okurka.... 1 ks
pečivo - rohlík, chléb.... 2 ks
hořčice 2 lžicka
Vinná klobása
(0 hodnocení)
čas přípravy: 20 min
počet porcí: 2
kuchař: Dvořáková Jana
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Vinnou klobásu zabalíme do tzv. šneka a upevníme špejlí, aby se nerozlezl.
2 Rozehřejeme griflovač, položíme klobásu, uzavřeme a grilujeme tak dlouho, dokud není hotová - barva a opečení, aby bylo tak, jak nám chutná.
3 Mezi tím si připravíme na talíř zeleninu, jaká nám chutná. Když je klobása hotová, tak jí servírujeme se zeleninou. Kdo má rád, vezme si pečivo, brambory, hořčici, dresink....
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...