Pečený pstruh se slaninou, tymiánem a fazolkami

(0 hodnocení)
čas přípravy: 20 min
počet porcí: 2
kuchař: Ulichová Ivana
Jazyk receptu:

Ingredience

pstruzi i s hlavou, vykuchaní 2 ks
zelených fazolek 0,5 kg
sůl a mletý bílý pepř 1 špetka
biocitrony, nakrájené na plátky 2 ks
1 velká lžíce změklého másla 1 lžíce
čerstvého tymiánu,nebo 1 lžíce 1 svazek
pancetty nebo prorostlé slaniny 4 plátek
panenského olivového oleje 2 lžíce
česneku, na tenké plátky 2 stroužek
balzamikového octa 1 lžíce
Pečený pstruh se slaninou, tymiánem a fazolkami
(0 hodnocení)
čas přípravy: 20 min
počet porcí: 2
kuchař: Ulichová Ivana
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Pstruhy omyjte, osušte a třemi šikmými mělkými zářezy nařízněte z jedné strany kůži. Pstruhy uvnitř i vně osolte a opepřete a rozložte je do nádoby Combivaru
2 Každou rybu naplňte plátky citronu, dvěma snítkami tymiánu a kouskem másla. Čtyři plátky citronu nechte stranou. Rozdělte zbylý tymián na naplněné pstruhy, navrch dejte plátek citronu, překryjte ho slaninou a oviňte ji kolem ryby. Zakapejte částí oleje.
3 Program Cake -Pečte 15–20 minut, dokud není pstruh propečený a slanina křupavá.
4 Čerstvé fazolky omyjte a odkrojte špičky. Vložte do košíku VarMixu, a do nádoby s horkou vodou - vařte 3–5 minut, na skus Teplota-105 st.rychlost 3
5 Vyjměte košík s fazolkami, zchlaďte v ledové vodě, aby si zachovaly křehkost a barvu.
6 Zahřejte v pánvi zbylý olej a nechte na něm změknout plátky česneku, trvá to asi 3 minuty. Vmíchejte fazolky, stáhněte z ohně a dochuťte balzamikem a solí.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...