Penne po italsku (program PASTA)

(1 hodnocení)
čas přípravy: 10 min
počet porcí: 4
kuchař: Vaše DEDRA
Jazyk receptu:

Ingredience

Penne (trubky) 250 g
brokolice 125 g
květák 125 g
menší mladá cuketa 1 ks
kapie červená 1 ks
mrkev 1 ks
sterilovaná kukuřice 50 g
nadrcený česnek 2 stroužek
sůl 1 špetka
voda studená 600 ml
rajčatové pyré 500 ml
smetana 50 ml
parmezán na posypání 100 g
Penne po italsku (program PASTA)
(1 hodnocení)
čas přípravy: 10 min
počet porcí: 4
kuchař: Vaše DEDRA
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Všechny suroviny nakrájejte na menší kousky, vložte do kotlíku včetně těstovin a tekutin (kromě parmezánu) a důkladně promíchejte. Těstoviny se budou vařit přímo v omáčce, přičemž se část omáčky dostane do samotných těstovin.
2 Zavřete víko COMBIVARU NEO a nastavte program PASTA na 10 minut. Přidržte tlačítko START. >>> Čas nastavujeme dle uvedeného času na obalu těstovin (!!!). V tomto případě bylo na obalu těstovin uvedeno "vařit 10 minut", tak nastavený čas odpovídá doporučení výrobce těstovin. Pokud použijete jiné těstoviny, pak nastavte čas dle doporučení. Je to hračka. Žádná věda.
3 Po dokončení programu otevřete víko a můžete servírovat. Před podáváním dochuťte strouhaným parmezánem. DOBROU CHUŤ!!!
4 >>> Tento modelový recept můžete změnit dle svých chutí. Vyzkoušejte jinou zeleninu, kterou máte rádi. Přidejte klidně uzeninu. Jen zachovejte poměr TEKUTIN (voda + rajčatová omáčka) a TĚSTOVIN. Čas na combivaru neo nastavte vždy dle návodu na obalu těstovin. Výsledkem bude rychlá a snadná večeře v jednom hrnci za chvilku.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...