Omáčka z fazol. lusků

(0 hodnocení)
čas přípravy: 10 min
počet porcí: 1
kuchař: Hájková Alena
Jazyk receptu:

Ingredience

Lusky v nálevu 1 sklenice
šlehačky ke šlehání 2 ks
sůl 1 špetka
harmonie chuti 1 lžicka
másla 1 lžicka
zásmažka 1 hrst
vody 1 l
Omáčka z fazol. lusků
(0 hodnocení)
čas přípravy: 10 min
počet porcí: 1
kuchař: Hájková Alena
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Lusky i s nálevem dáme do combivaru
2 Zalijeme 1 litrem vody. Přidáme sůl, harmonii, máslo Nastavíme si na víku knoflík, na vaření pod tlakem
3 Zapneme si program chef na 10 minut
4 Po uvaření opatrně odpustíme páru. Zapneme si program multicook na 10 minut a teplotu 100s. Omáčku zahustíme smetanou a zásmažkou zahustíme
5 Podáváme s vařeným bramborem a vejcem na tvrdo. Omáčka je velice rychlá a chutná
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...