Hruškové povidlí
Ingredience
hrušky | 2 kg |
skořice mletá | 1 lžicka |
pomůcky ke konzervování | 1 balícek |
Postup přípravy
1 | Okrájené a vykrájené hrušky podrtíme ve Varmixu rychlostí 5 asi 1 minutu. |
---|---|
2 | V Combivaru programem Multicook na 105 stupňů vaříme za občasného promíchání přibližně 1,5 hodiny. Záleží na zralosti hrušek a požadované hustotě. |
3 | Nakonec přidáme mletou skořici a pomůcku ke konzervování. Dáme do sklenic, zavíčkujeme a postavíme dnem vzhůru. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.