Pórková polévka
Ingredience
pórku | 4 ks |
brambor | 3 ks |
másla | 20 g |
hladké mouky | 20 g |
sůl | 1 špetka |
Postup přípravy
1 | Pórek očistíme a nakrájíme na kolečka, brambory na kostičky. Z másla a mouky uděláme jíšku za pomocí programu FRY s teplotou nastavenou na 170°C. Zalijeme 1 litrem studené vody a rozmícháme. Přidáme brambory a pórek. Vaříme 5 minut s tlakovým programem SOUP. |
---|---|
2 | Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.