Šťavnaté výpečky

(0 hodnocení)
čas přípravy: 60 min
počet porcí: 6
kuchař: Lenka Radvanovská
Jazyk receptu:

Ingredience

Vepřová pečeně bez kosti 1 kg
Větší cibule 2 ks
Česnek 3 stroužek
Voda 350 ml
Sádlo 3 lžíce
Pepř, sůl, kmín drcený, masox, solamil 1 špetka
Šťavnaté výpečky
(0 hodnocení)
čas přípravy: 60 min
počet porcí: 6
kuchař: Lenka Radvanovská
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Cibuli nakrájíme na jemno a osmahneme na program Fry-180 °C
2 Maso nakrájíme na kostky, opepříme, osolíme, okmínujeme a přidáme k cibuli. Necháme zatáhnout a vypneme program Fry
3 Zalijeme vodou, přidáme prolisovaný česnek a masox. Zavřeme hrnec a nastavíme tlakové vaření - Stew na 45 minut.
4 Po dokončení vaření opatrně hrnec odtlakujeme a otevřeme. Pokud se nám zdá že zbylo hodně vody - odebereme. Zbytek šťávy lehce zahustím solamilem aby vznikl sosík.
5 Podáváme buď s haluškami nebo s bramborovým knedlíkem a špenátem. Dle vaší chuti. Přeji dobrou chuť
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...