Zelenina na zimu -na con carne

(0 hodnocení)
čas přípravy: 0 min
počet porcí: 5
kuchař: Ulichová Ivana
Jazyk receptu:

Ingredience

oleje 1 lžíce
cibule 1 ks
česneku 1 stroužek
červená paprika 3 ks
mletého chilli, pálivé papriky a mletého kmínu 1 lžicka
nebo hrnek čerstvých krájených rajčat 1 plechovka
lžičky sušené majoránky 1 lžicka
krupico'­vého cukru 1 lžíce
passaty nebo rajského protlaku 1 sklenice
pepř,sůl 1 lžicka
baklažánu a zeleniny -mrkev... 1 ks
Zelenina na zimu -na con carne
(0 hodnocení)
čas přípravy: 0 min
počet porcí: 5
kuchař: Ulichová Ivana
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 program Smažení-Olej rozpalte v hrnci, vsypte nasekanou cibuli, po pěti minutách opékání přidejte česnek, papriku, veškeré koření a opékejte cca 5 minut.
2 Program Braise-dušení vše zalijte 300 ml horké vody, přidejte plechovku rajčat, zeleninu,majoránku, cukr, passatu a vše dobře osolte a opepřete. Nechte 20 minut probublávat -tekutiny podle množství zeleniny ,viz obrázky
3 Hotovou zeleninu zavaříme do skleniček,použití je široké jako příloha,do těstovin,na topinky nebo vmíchat fazole a osmažené mleté maso ,chvíli provaříme a mám skvělé Chilli con carne
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...