Hamburger
Ingredience
| Hov. mleté maso | 500 g |
| Sul | 1 lžicka |
| Pepř | 0,5 lžicka |
Postup přípravy
| 1 | Maso dáme do mísy a smícháme s kořením |
|---|---|
| 2 | Uděláme si 4 stejné díly masa |
| 3 | Každý díl si rozmáčkneme rukou na placku. |
| 4 | Necháme si maso odležet, ať má pokojovou teplotu |
| 5 | Pak dáme do griflovače a necháme péct cca 10 minut |
| 6 | Dobrou chuť |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.