Gulášovka
Ingredience
| Cibule | 2 ks |
| Hov. Maso | 400 g |
| Česnek | 3 stroužek |
| Majoránka | 1 lžíce |
| Papr. Sladká | 2 lžíce |
| Vody | 1,5 l |
| Olej | 4 lžíce |
| Brambor | 4 ks |
| Bujon v kostce | 2 ks |
| Rovná lžička | 1 lžicka |
| Hl. Mouka | 1 lžíce |
Postup přípravy
| 1 | Připravíme si převařenou vodu v konvici |
|---|---|
| 2 | Brambory oloupeme a nakrájíme na malé kousky Cibule se oloupe a nakrájí na kostičky Česnek nakrájíme na tenké plátečky Maso nakrájíme na malé kousky. |
| 3 | Do combivaru dáme olej a cibuli |
| 4 | Zapneme si program fry a necháme cibulku osmahnout do zlatova Pak přidáme maso, nakrájené na malé kousky a necháme osmahnout. Mícháme. |
| 5 | Na maso dáme papriku a minutku osmažíme. Pak zalijeme vodou |
| 6 | Pak dáme vše ostatní a combivar zapneme na tlakové vaření. Program chef na 40 minut. |
| 7 | Po uvaření zahustíme lžící hladké mouky, kterou si rozkvedláme v trošce vody. |
| 8 | Dobrou chuť |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.