Bravčové karé s lečom

(0 hodnocení)
čas přípravy: 25 min
počet porcí: 6
kuchař: Maranesi Michaela
Jazyk receptu:

Ingredience

bravčové karé na plátky 0,5 kg
cibuľa 1 ks
olej 4 lžíce
lečo zeleninové 1 sklenice
voda 1 šálek
Bravčové karé s lečom
(0 hodnocení)
čas přípravy: 25 min
počet porcí: 6
kuchař: Maranesi Michaela
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Nakrájame si cibuľu na drobno. Do nádoby dáme olej zapneme program FRY čas podľa potreby a 150 stupňov. Vhodíme cibuľku a opekáme a vložíme nakrájané rezne karé tak aby sa jemne opiekli z každej strany. Opečené rezne vyberáme na tanier. Keď sú všetky opečené tak rezne vložíme späť do nádoby a zalejeme lečom / t.j. paradajkové pyré s paprikami/ a pridáme šálku vody a vypneme combivar.
2 Zatvoríme combivar a dáme ventil na tlakové varenie t.j na bodku. Zapneme program´CHEF na čas 20 minút - teplota sa nenastavuje.
3 Po zapípnutí t.j ako skončí program počkáme minimálne desať minút a potom otočíme ventilček na unikanie pary. Ja si pomáham aj s utierkou , ktorá zachytí prebytočnú paru.
4 Dobrú chuť prajem.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...