Bramborové placky
Ingredience
| brambory | 1 kg |
| vejce | 1 ks |
| sůl | 1 špetka |
| polohrubá mouka | 1 kg |
Postup přípravy
| 1 | Brambory uvaříme ve slupce - CHEF 7 minut |
|---|---|
| 2 | Necháme vychladit, oloupeme, nastrouháme na jemno. Osolíme, přidáme vejce. |
| 3 | Polohrubou mouku přisypáváme, dokud se těsto nepřestane lepit. Přesný poměr nelze napsat, záleží na typu brambor. |
| 4 | Vytvořené placky opékáme nasucho. Zvolila jsem program FRY s teplotou 130°C. Placky jsou ideální třeba ke guláši. Moje rodina je ale pojídá klidně i bez masa. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.