Andělský perník
Ingredience
| hladké mouky | 2 hrnek |
| polohrubé mouky | 1 hrnek |
| mléka | 2 hrnek |
| cukru | 1 hrnek |
| čokoládového pudingu | 1 balícek |
| celá vejce | 2 ks |
| prášek do pečiva | 1 balícek |
| prášek do perníku | 1 balícek |
| vanilkového cukru | 1 balícek |
| kakao | 3 lžíce |
| povidel nebo marmelády | 3 lžíce |
| skořice | 1 lžicka |
| čokoláda na vaření | 1 ks |
Postup přípravy
| 1 | V jedné míse smícháme všechny sypké suroviny a ve druhé všechny tekuté, obě směsi smícháme v jedné velké míse do hladkého těsta. |
|---|---|
| 2 | Nalejeme těsto do nádoby combivaru, nastavíme program CAKE 40 minut 140 stupňů a nádobu uzavřeme. Po zaznění signálu necháme nádobu trochu vychladnou a poté perník bez problémů vyklopíme. |
| 3 | Ozdobíme čokoládou, kterou jsme si rozpustili ve vodní lázni. Vzhledem k tomu, že perník je dost vysoký, můžete jej ještě několikrát prokrojit a promazat povidly nebo marmeládou...ale dobrý je i nepromazaný :-) |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.