Trhané maso
Ingredience
Vepřová plec | 1 kg |
Sůl | 1 lžicka |
Kmín | 1 lžicka |
Česnek | 5 stroužek |
Cibul | 2 ks |
Postup přípravy
1 | Maso osolíme, posypeme kmínem a dáme do Combivaru. Přidáme česnek, nakrájenou cibul a zalejeme vodou. Asi 2 dcl. |
---|---|
2 | Zapneme program Slow stew. 360 minut, 95C. |
3 | Asi 40 minut před koncem můžete přidat na pařáčku syrové brambory. |
4 | Maso se nemusí hlídat, po uplynutí dané doby je hotovo a můžete nandavat na talíř. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.