Trhané maso

(0 hodnocení)
čas přípravy: 360 min
počet porcí: 5
kuchař: Schmalzová Vladimíra
Jazyk receptu:

Ingredience

Vepřová plec 1 kg
Sůl 1 lžicka
Kmín 1 lžicka
Česnek 5 stroužek
Cibul 2 ks
Trhané maso
(0 hodnocení)
čas přípravy: 360 min
počet porcí: 5
kuchař: Schmalzová Vladimíra
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Maso osolíme, posypeme kmínem a dáme do Combivaru. Přidáme česnek, nakrájenou cibul a zalejeme vodou. Asi 2 dcl.
2 Zapneme program Slow stew. 360 minut, 95C.
3 Asi 40 minut před koncem můžete přidat na pařáčku syrové brambory.
4 Maso se nemusí hlídat, po uplynutí dané doby je hotovo a můžete nandavat na talíř.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...