Vepřovka

(0 hodnocení)
čas přípravy: 430 min
počet porcí: 5
kuchař: Schmalzová Vladimíra
Jazyk receptu:

Ingredience

vepřový bůček 2 kg
česneku 6 stroužek
soli / dle chuti / 2 lžicka
tymiánu 3 snítka
celý pepř 6 ks
bílé víno 1 dl
Vepřovka
(0 hodnocení)
čas přípravy: 430 min
počet porcí: 5
kuchař: Schmalzová Vladimíra
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Maso nakrájíme na kostky, přidáme koření a ostatní ingredience. Dáme do Combivaru a zalijeme vínem.
2 Zapneme program Slow stew na 7 hodin na 95C. Maso se pomalu dusí, nemusí se hlídat.
3 Po 7 hodinách zapnu na 10 minut program CAKE, 140C. Při tomto programu se maso musí hlídat, někdy je nutné trošku podlít.
4 A je hotovo. Maso dáme do sklenic. Budete potřebovat asi 5 menších sklenic. Pokud je bůček moc libový, můžete přidat sádlo. Je to výborná vepřovka vhodná jak k večeři na chleba, nebo na dovolenou. V lednici vydrží dlouho, ale já ho radši závařím.
5 Na dno Combivaru dám utěrku, záleji vodou uložím sklenice, zapnu program vaření a hodinu vařím na 100C.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...