Ful Medames z bôbu

(0 hodnocení)
čas přípravy: 15 min
počet porcí: 6
kuchař: Mikušová Lenka
Jazyk receptu:

Ingredience

čerstvý nalúpaný bôb 500 g
šťava z citrńa 3 lžíce
cesnak 5 stroužek
cibuľa 1 ks
olivový olej 120 ml
uvarené vajce 1 ks
soľ, čerstvo pomleté čierne korenie, mletá rasca 1 špetka
Ful Medames z bôbu
(0 hodnocení)
čas přípravy: 15 min
počet porcí: 6
kuchař: Mikušová Lenka
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Pomocou combivaru uvaríme bôb v slanej vode - tlakový program chef 10 minút. Po uvarení bôb scedíme.
2 Vo varmixe, rozmixujeme cibuľu, cesnak rýchlosťou 8 asi 8 sekúnd, pridáme bôb, uvarené vajce, olej, citrónovú štavu a koreniny. Mixujeme asi 10 sekúnd, rýchlosťou 8.
3 Necháme vychladiť, podávame napríklad s hriankami, pita chlebom. Nátierka sa dá pripraviť z čerstvých ale aj sušených bôbov. Chuť osviežime aj nasekaným kôprom alebo petržlenovou vňaťou,
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...