Vepřová paštika s játry

(0 hodnocení)
čas přípravy: 90 min
počet porcí: 9
kuchař: Schmalzová Vladimíra
Jazyk receptu:

Ingredience

vepřový bůček 3 kg
Vepřová játra 1 kg
cibule 3 ks
bobkový list 6 ks
nové koření 5 ks
tymián 1 lžicka
sůl 1 lžíce
paštikového koření 1 lžicka
pepř celý 20 ks
Vepřová paštika s játry
(0 hodnocení)
čas přípravy: 90 min
počet porcí: 9
kuchař: Schmalzová Vladimíra
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Vše dám do Combivaru , zapnu program Slow stew cca na 1,5 hodiny.
2 Na dalších deset minut program CAKE na 140C.
3 Po upečení vyndáme koření / bobkový list a nové koření/ a vše rozemeleme. Dáme do sklenic. Pokud je bůček moc libový, můžete přidat trochu sádla. Popřípadě dosolíme.
4 Když chcete aby vám paštika dlouho vydržela, můžete ji rexovat.
5 Program Fry , jednu hodinu na 100C.
6 Z hotové paštiky pak dělám různé pomazánky.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...