Vepřová paštika s játry
Ingredience
vepřový bůček | 3 kg |
Vepřová játra | 1 kg |
cibule | 3 ks |
bobkový list | 6 ks |
nové koření | 5 ks |
tymián | 1 lžicka |
sůl | 1 lžíce |
paštikového koření | 1 lžicka |
pepř celý | 20 ks |
Postup přípravy
1 | Vše dám do Combivaru , zapnu program Slow stew cca na 1,5 hodiny. |
---|---|
2 | Na dalších deset minut program CAKE na 140C. |
3 | Po upečení vyndáme koření / bobkový list a nové koření/ a vše rozemeleme. Dáme do sklenic. Pokud je bůček moc libový, můžete přidat trochu sádla. Popřípadě dosolíme. |
4 | Když chcete aby vám paštika dlouho vydržela, můžete ji rexovat. |
5 | Program Fry , jednu hodinu na 100C. |
6 | Z hotové paštiky pak dělám různé pomazánky. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.