CARBONARA À LA A.K. S KURACÍM MASOM A ŠAMPIŇÓNMI
Ingredience
kuracie prsia | 190 g |
špagety | 150 g |
šampiňóny | 130 g |
črievkový syr | 100 g |
slanina | 45 g |
vaječný žĺtok | 1 ks |
olivový olej | 2 lžíce |
suché biele víno | 1 dl |
sekaná petržlenová vňať | 1 lžíce |
soľ,čierne korenie | 1 špetka |
Postup přípravy
1 | Do nádoby Combivaru dáme 2 litre vody,osolíme.Nastavíme program multicook,10 minút,120°C ( čas varenia cestovín si nastavte podľa času prípravy na obale cestovín ).Keď voda začne vrieť,vložíme špagety,Combivar uzatvoríme a teplotu znížime na 103°C.Hotové špagety scedíme a opláchneme studenou vodou. |
---|---|
2 | Kým sa cestoviny varia,šampiňóny očistíme a nakrájame na plátky,slaninu na menšie kúsky.Kuracie prsia očistíme,umyjeme,nakrájame. |
3 | Do nádoby Combivaru dáme lyžicu oleja.Nastavíme program fry / mäso,5 minút,125°C.Pridáme slaninu,chvíľku popečieme a pridáme nakrájané šampiňóny.Keď sa vyparila voda zo šampiňónov,preložíme obsah nádoby do misky. |
4 | Do nádoby Combivaru dáme druhú lyžicu oleja,čas aj teplotu ponecháme.Pridáme kuracie prsia a pečieme kým sa mäso nestiahne. |
5 | Nastavíme program multicook,15 minút,100°C.K mäsu prilejeme víno,podľa potreby osolíme,okoreníme.Pridáme črievkový syr,premiešame a Combivar uzatvoríme.Cca v polčase som mäso premiešala. |
6 | Po ukončení času pridáme k mäsu už hotovú slaninu a šampiňóny,premiešame.Nádobu z Combivaru vyberieme a pridáme vaječný žĺtok,premiešame.Nakoniec pridáme uvarené špagety a sekanú petržlenovú vňať.Dôkladne premiešame,už nevaríme.Dobrú chuť. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.