CARBONARA À LA A.K. S KURACÍM MASOM A ŠAMPIŇÓNMI

(0 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 2
kuchař: Knotková Angelika
Jazyk receptu:

Ingredience

kuracie prsia 190 g
špagety 150 g
šampiňóny 130 g
črievkový syr 100 g
slanina 45 g
vaječný žĺtok 1 ks
olivový olej 2 lžíce
suché biele víno 1 dl
sekaná petržlenová vňať 1 lžíce
soľ,čierne korenie 1 špetka
CARBONARA À LA A.K. S KURACÍM MASOM A ŠAMPIŇÓNMI
(0 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 2
kuchař: Knotková Angelika
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Do nádoby Combivaru dáme 2 litre vody,osolíme.Nastavíme program multicook,10 minút,120°C ( čas varenia cestovín si nastavte podľa času prípravy na obale cestovín ).Keď voda začne vrieť,vložíme špagety,Combivar uzatvoríme a teplotu znížime na 103°C.Hotové špagety scedíme a opláchneme studenou vodou.
2 Kým sa cestoviny varia,šampiňóny očistíme a nakrájame na plátky,slaninu na menšie kúsky.Kuracie prsia očistíme,umyjeme,nakrájame.
3 Do nádoby Combivaru dáme lyžicu oleja.Nastavíme program fry / mäso,5 minút,125°C.Pridáme slaninu,chvíľku popečieme a pridáme nakrájané šampiňóny.Keď sa vyparila voda zo šampiňónov,preložíme obsah nádoby do misky.
4 Do nádoby Combivaru dáme druhú lyžicu oleja,čas aj teplotu ponecháme.Pridáme kuracie prsia a pečieme kým sa mäso nestiahne.
5 Nastavíme program multicook,15 minút,100°C.K mäsu prilejeme víno,podľa potreby osolíme,okoreníme.Pridáme črievkový syr,premiešame a Combivar uzatvoríme.Cca v polčase som mäso premiešala.
6 Po ukončení času pridáme k mäsu už hotovú slaninu a šampiňóny,premiešame.Nádobu z Combivaru vyberieme a pridáme vaječný žĺtok,premiešame.Nakoniec pridáme uvarené špagety a sekanú petržlenovú vňať.Dôkladne premiešame,už nevaríme.Dobrú chuť.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...