Jablková přesnídávka

(1 hodnocení)
čas přípravy: 45 min
počet porcí: 7
kuchař: Martynek Marek
Jazyk receptu:

Ingredience

Jablka 3 kg
Skořicový cukr 1 balícek
Vanilkový cukr 1 balícek
Voda 100 ml
Citron 1 ks
Jablková přesnídávka
(1 hodnocení)
čas přípravy: 45 min
počet porcí: 7
kuchař: Martynek Marek
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců a nakrájíme na menší kousky. Aby jablka nezhnědla než naplníme hrnec, vložíme do mísy s vodou a šťávou z citronu. Hrnec naplníme po rysku jablky, zasypeme skořicovým a vanilkovým cukrem, zalijeme vodou.
2 Hrnec tlakově uzavřeme a nastavíme program CHEF na 25 minut.
3 Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít.
4 Jablka můžeme rozmixovat nebo rovnou plnit do sklenic.
5 ZAVAŘOVÁNÍ - na dno hrnce položíme utěrku a zalijeme dno vodou: - sklenice 0,3 l - program MULTICOOK /80°C/15 minut - sklenice 0,7 l - program MULTICOOK/80°C/20 minut Po zavaření obrátíme dnem vzhůru a necháme vychladnout.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...