Dušená mrkev
Ingredience
| mrkev | 750 g |
| větší cibule | 1 ks |
| mletá červená paprika | 1 lžicka |
| česnek | 1 stroužek |
| sůl | 1 špetka |
| pepř | 1 špetka |
| olivový olej | 1 lžíce |
Postup přípravy
| 1 | Cibuli nakrájíme najemno, mrkev očistíme a nakrájíme na kousky. Combivar nastavíme na program Simmer/DIY, teplota 100 stupňů, čas 50 minut. Do nádoby dáme lžíci olivového oleje, přidáme cibuli, necháme zesklovatět, pak přidáme mrkev, podlijeme teplou vodou a dusíme do změknutí. V průběhu přidáme lžičku červené mleté papriky a rozmačkaný stroužek česneku, sůl a pepř podle chuti. |
|---|
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.