KARÉ NA VÍNE SO ŠAMPIŇÓNMI
Ingredience
bravčové karé plátky | 4 ks |
šampiňóny | 140 g |
suché biele víno | 2 dl |
smotana na varenie | 1,5 dl |
bobkový list | 2 ks |
menšia cibuľa | 1 ks |
mletá červená paprika | 1 lžicka |
olej | 2 lžíce |
soľ,čierne korenie mleté | 1 špetka |
Postup přípravy
1 | Karé naklepeme,osolíme,okoreníme a z obidvoch strán posypeme mletou červenou paprikou.Cibuľu nakrájame na drobno,šampiňóny na plátky. |
---|---|
2 | Do nádoby Combivaru dáme olej.Nastavíme program fry / mäso,3 minúty,125°C.Do horúceho oleja vložíme mäso a prudko opečieme z obidvoch strán.Mäso vyberieme na tanier.Do výpeku dáme cibuľu a šampiňóny a opekáme kým cibuľa zosklovatie.Mäso vrátime späť do nádoby Combivaru na hotovú cibuľu a šampiňóny. |
3 | Nastavíme program multicook,20 minút,103°C.Mäso zalejeme vínom,pridáme bobkový list,podľa chuti osolíme,okoreníme. |
4 | Po ukončení času skontrolujte či je mäso dostatočne mäkké,v prípade potreby ešte osoľte,okoreňte.Zvolíme opäť program multicook,1 minúta,105°C.Na mäso nalejeme smotanu na varenie.Za stáleho miešania počkáme kým šťava začne vrieť a Combivar vypneme.Dobrú chuť. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.