KRKOVIČKA S KAPUSTOU
Ingredience
krkovička | 400 g |
kyslá kapusta | 300 g |
slanina | 100 g |
bobkový list | 3 ks |
mletá paprika | 2 lžicka |
cibuľa | 1 ks |
soľ,čierne korenie | 1 špetka |
olej | 1 lžíce |
Postup přípravy
1 | Cibuľu nakrájame na drobno,slaninu na menšie kúsky.Mäso naklepeme,osolíme,okoreníme. |
---|---|
2 | Do nádoby Combivaru dáme olej.Nastavíme program fry / mäso.5 minút,125°C.Pridáme cibuľu a slaninu,pražíme do sklovita.Do nádoby pridáme mäso,pražíme z obidvoch strán kým sa nestiahne. |
3 | Nastavíme program chef,15 minút,pod tlakom.Mäso poprášime mletou červenou paprikou a zalejeme pol litrom vody,podľa potreby osolíme,okoreníme.Combivar zatvoríme.Po zaznení zvukového signálu,ktorý oznamuje koniec programu,prepnite ventil na symbol unikajúcej pary a prebytočnú paru vypusťte.Až potom môžete hrniec bezpečne otvoriť. |
4 | Pridáme kyslú kapustu a bobkový list ( pred pridaním k mäsu som kapustu opláchla ).Nastavíme program chef,10 minút,pod tlakom.Po zaznení zvukového signálu,ktorý oznamuje koniec programu,prepnite ventil na symbol unikajúcej pary a prebytočnú paru vypusťte.Až potom môžete hrniec bezpečne otvoriť. |
5 | Podávajte s čerstvým bielym chlebom...alebo prílohou podľa chuti.Dobrú chuť. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.