KRKOVIČKA S KAPUSTOU

(0 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 2
kuchař: Knotková Angelika
Jazyk receptu:

Ingredience

krkovička 400 g
kyslá kapusta 300 g
slanina 100 g
bobkový list 3 ks
mletá paprika 2 lžicka
cibuľa 1 ks
soľ,čierne korenie 1 špetka
olej 1 lžíce
KRKOVIČKA S KAPUSTOU
(0 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 2
kuchař: Knotková Angelika
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Cibuľu nakrájame na drobno,slaninu na menšie kúsky.Mäso naklepeme,osolíme,okoreníme.
2 Do nádoby Combivaru dáme olej.Nastavíme program fry / mäso.5 minút,125°C.Pridáme cibuľu a slaninu,pražíme do sklovita.Do nádoby pridáme mäso,pražíme z obidvoch strán kým sa nestiahne.
3 Nastavíme program chef,15 minút,pod tlakom.Mäso poprášime mletou červenou paprikou a zalejeme pol litrom vody,podľa potreby osolíme,okoreníme.Combivar zatvoríme.Po zaznení zvukového signálu,ktorý oznamuje koniec programu,prepnite ventil na symbol unikajúcej pary a prebytočnú paru vypusťte.Až potom môžete hrniec bezpečne otvoriť.
4 Pridáme kyslú kapustu a bobkový list ( pred pridaním k mäsu som kapustu opláchla ).Nastavíme program chef,10 minút,pod tlakom.Po zaznení zvukového signálu,ktorý oznamuje koniec programu,prepnite ventil na symbol unikajúcej pary a prebytočnú paru vypusťte.Až potom môžete hrniec bezpečne otvoriť.
5 Podávajte s čerstvým bielym chlebom...alebo prílohou podľa chuti.Dobrú chuť.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...