KARÉ S PARADAJKOVOU OMÁČKOU
Ingredience
bravčové karé plátky | 4 ks |
paradajkový pretlak | 2 lžíce |
hrášok sterilizovaný | 5 lžíce |
múka | 5 lžíce |
kryštálový cukor | 1 lžicka |
soľ,čierne korenie | 1 špetka |
olej | 2 lžíce |
Postup přípravy
1 | Mäso naklepeme,solíme,okoreníme,obalíme v múke. |
---|---|
2 | Do nádoby Combivaru dáme olej.Nastavíme program fry / mäso,3 minúty,140°C.Mäso prudko opečieme,kým sa stiahne ( piekla som 2 x po 2 kusy ). |
3 | Pol litra horúcej vody premiešame s paradajkovým pretlakom.Zalejeme opečené mäso.Podľa chuti osolíme,okoreníme.Nastavíme program stew / mäso,10 minút,pod tlakom.Po zaznení zvukového signálu,ktorý oznamuje koniec programu,prepnite ventil na symbol unikajúcej pary a prebytočnú paru vypusťte.Až potom môžete hrniec bezpečne otvoriť. |
4 | Omáčku ochutnáme,podľa chuti pridáme cukor alebo ešte okoreníme,osolíme.Nastavíme program multicook,1 minúta,105°C.Miešame a počkáme kým omáčka začne " bublať ".Combivar vypneme. |
5 | Mäso vyberieme na taniere a omáčku precedíme.Do precedenej omáčky primiešame hrášok a zalejeme mäso.Dobrú chuť. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.