KAPUSTA NA VÍNE S BRAVČOVÝM KOLENOM
Ingredience
bravčové koleno vykostené | 500 g |
kyslá kapusta | 400 g |
červené víno | 4 dl |
cibuľa | 1 ks |
mletá červená paprika | 2 lžicka |
gulášová kocka | 1 ks |
masť | 1 lžíce |
soľ,čierne korenie | 1 špetka |
bobkový list | 3 ks |
Postup přípravy
1 | Bravčové koleno nakrájame na kocky,cibuľu na drobno. |
---|---|
2 | Do nádoby Combivaru dáme masť.Nastavíme program fry / mäso,5 minút,130°C.Pridáme cibuľu a pražíme do sklovita.K cibuli pridáme mäso,spolu pražíme kým sa mäso stiahne. |
3 | Po skončení programu nastavíme program chef,15 minút,pod tlakom.Mäso poprášime červenou paprikou,premiešame a podlejeme vínom.Pridáme gulášovú kocku,osolíme,okoreníme.Hrniec uzavrieme.Po zaznení zvukového signálu,ktorý oznamuje koniec programu,prepnite ventil na symbol unikajúcej pary a prebytočnú paru vypusťte.Až potom môžete hrniec bezpečne otvoriť. |
4 | Kým sa nám mäso varí,kyslú kapustu nakrájame na kúsky,v prípade potreby ak je veľmi kyslá ju umyjeme. |
5 | Po skončení programu chef pridáme k mäsu kyslú kapustu,bobkový list,podľa potreby dochutíme.Opäť zvolíme program chef,10 minút,pod tlakom.Po zaznení zvukového signálu,ktorý oznamuje koniec programu,prepnite ventil na symbol unikajúcej pary a prebytočnú paru vypusťte.Až potom môžete hrniec bezpečne otvoriť. |
6 | Podávame s čerstvým bielym chlebom...alebo podľa chuti.Dobrú chuť. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.