KAPUSTA NA VÍNE S BRAVČOVÝM KOLENOM

(0 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 3
kuchař: Knotková Angelika
Jazyk receptu:

Ingredience

bravčové koleno vykostené 500 g
kyslá kapusta 400 g
červené víno 4 dl
cibuľa 1 ks
mletá červená paprika 2 lžicka
gulášová kocka 1 ks
masť 1 lžíce
soľ,čierne korenie 1 špetka
bobkový list 3 ks
KAPUSTA NA VÍNE S BRAVČOVÝM KOLENOM
(0 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 3
kuchař: Knotková Angelika
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Bravčové koleno nakrájame na kocky,cibuľu na drobno.
2 Do nádoby Combivaru dáme masť.Nastavíme program fry / mäso,5 minút,130°C.Pridáme cibuľu a pražíme do sklovita.K cibuli pridáme mäso,spolu pražíme kým sa mäso stiahne.
3 Po skončení programu nastavíme program chef,15 minút,pod tlakom.Mäso poprášime červenou paprikou,premiešame a podlejeme vínom.Pridáme gulášovú kocku,osolíme,okoreníme.Hrniec uzavrieme.Po zaznení zvukového signálu,ktorý oznamuje koniec programu,prepnite ventil na symbol unikajúcej pary a prebytočnú paru vypusťte.Až potom môžete hrniec bezpečne otvoriť.
4 Kým sa nám mäso varí,kyslú kapustu nakrájame na kúsky,v prípade potreby ak je veľmi kyslá ju umyjeme.
5 Po skončení programu chef pridáme k mäsu kyslú kapustu,bobkový list,podľa potreby dochutíme.Opäť zvolíme program chef,10 minút,pod tlakom.Po zaznení zvukového signálu,ktorý oznamuje koniec programu,prepnite ventil na symbol unikajúcej pary a prebytočnú paru vypusťte.Až potom môžete hrniec bezpečne otvoriť.
6 Podávame s čerstvým bielym chlebom...alebo podľa chuti.Dobrú chuť.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...