ŠTIPĽAVÉ KURACIE PEČIENKY
Ingredience
kuracia pečeň | 250 g |
slanina alebo bacon | 50 g |
cibuľa | 1 ks |
štipľavá zelená paprika | 1 ks |
majoránka | 1 lžicka |
soľ,čierne korenie | 1 špetka |
cayenne korenie | 1 špetka |
olej | 2 lžíce |
Postup přípravy
1 | Kuraciu pečeň nakrájame na väčšie kusy,cibuľu a papriku na kolieska,slaninu na rezance. |
---|---|
2 | Do nádoby Combivaru dáme olej.Nastavíme program fry / hydina,12 minút,140°C.Pridáme slaninu a prudko opražíme.Pridáme cibuľu a tiež prudko opražíme.Nakoniec pridáme kuraciu pečeň,tiež opražíme. |
3 | Teplotu znížime na 115°C,čas ponecháme.Pečienky okoreníme čiernym a cayenne korením podľa chuti,pridáme majoránku.Za občasného miešania pečieme.Cca 2-3 minúty pred koncom pridáme na kolieska nakrájanú štipľavú zelenú papriku.Podľa potreby osolíme.Podávame s prílohou podľa chuti.Dobrú chuť. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.