Ružová polievka

(0 hodnocení)
čas přípravy: 15 min
počet porcí: 4
kuchař: Mikušová Lenka
Jazyk receptu:

Ingredience

zemiak nakrájaný na kocky 5 ks
bobkový list 2 ks
nové korenie 5 ks
smotana na varenie 1 ks
rajčinová šťava (pretlak) 300 ml
soľ, mletá rasca 1 špetka
Ružová polievka
(0 hodnocení)
čas přípravy: 15 min
počet porcí: 4
kuchař: Mikušová Lenka
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Nakrájané zemiaky dáme do Combivar nádoby, pridáme soľ, bobkový list, nové korenie, zalejeme asi 1 litrom vody. Nastavíme tlakové varenie Chef na 6 minút.
2 Po uvarení zemiakov nastavíme program Multicook na 110 °C, pridáme smotanu na varenie, po prevarení rajčinový pretlak, mletú rascu, prevaríme spolu ešte asi 3-4 minúty.
3 Polievka sa dá jesť aj za studena, kto má málo kyslú môže pridať ocot, prípadne čerstvé bylinky podľa chuti.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...