Ružová polievka
Ingredience
zemiak nakrájaný na kocky | 5 ks |
bobkový list | 2 ks |
nové korenie | 5 ks |
smotana na varenie | 1 ks |
rajčinová šťava (pretlak) | 300 ml |
soľ, mletá rasca | 1 špetka |
Postup přípravy
1 | Nakrájané zemiaky dáme do Combivar nádoby, pridáme soľ, bobkový list, nové korenie, zalejeme asi 1 litrom vody. Nastavíme tlakové varenie Chef na 6 minút. |
---|---|
2 | Po uvarení zemiakov nastavíme program Multicook na 110 °C, pridáme smotanu na varenie, po prevarení rajčinový pretlak, mletú rascu, prevaríme spolu ešte asi 3-4 minúty. |
3 | Polievka sa dá jesť aj za studena, kto má málo kyslú môže pridať ocot, prípadne čerstvé bylinky podľa chuti. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.