Zemiakovo-ryžová baba

(0 hodnocení)
čas přípravy: 40 min
počet porcí: 6
kuchař: Mikušová Lenka
Jazyk receptu:

Ingredience

cibuľa 1 ks
olivový olej 1 lžíce
očistené nastrúhané zemiaky 700 g
uvarená ryža 200 g
cesnak 4 stroužek
vajcia 2 ks
soľ, majorán, mleté čierne korenie, mletá rasca 1 špetka
Zemiakovo-ryžová baba
(0 hodnocení)
čas přípravy: 40 min
počet porcí: 6
kuchař: Mikušová Lenka
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Nakrájanú cibuľu podusíme do sklovita program FRY 110 °C asi 5 minút. Zmiešame ju s nastrúhanými zemiakmi, uvarenou ryžou, vajcami, prelisovaným cesnakom. Ochutíme soľou, koreninami.
2 Zmes dobre premiešame a pečieme v Combivar nádobe program Cake 30 minút teplota 150 °C. (alebo dáme na vymastený, strúhankou vysypaný plech a pečieme v rúre).
3 Babu podávame studenú alebo teplú, výborne chutí aj ku kyslej polievke.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...