ČERNOHORSKÝ BRAVČOVÝ REZEŇ ( COM + VAR )

(0 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 2
kuchař: Knotková Angelika
Jazyk receptu:

Ingredience

bravčové mäso plátok 4 ks
zemiaky 300 g
vajce 1 ks
hladká múka 55 g
olej 5 dl
soľ,čierne korenie,majoránka 1 špetka
cesnaková pasta 1 lžicka
ČERNOHORSKÝ BRAVČOVÝ REZEŇ ( COM + VAR )
(0 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 2
kuchař: Knotková Angelika
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Očistené,umyté zemiaky nakrájame na menšie kúsky.Vložíme do nerezovej nádoby Varmixu,nastavíme čas 30 sekúnd,speed 6.Po ukončení programu dáme do polohy otvoreného zámku,vrchnák otvoríme.Pridáme vajce,korenie podľa chuti,cesnakovú pastu alebo cesnak,múku.
2 Nerezovú nádobu Varmixu uzatvoríme,vrátime späť do polohy uzamknutého zámku.Nastavíme čas 30 sekúnd,speed 2.Po skončení programu vrchnák otvoríme,stierkou Varmixu prejdeme po stene nádoby,uzatvoríme a opäť nastavíme čas 30 sekúnd,speed 2.Cesto je hotové.NEZABUDNITE...ak otvárate vrch nerezovej nádoby Varmixu,nádobu dajte do polohy otvoreného zámku...a takisto v polohe otvoreného zámku nádobu aj uzatvárajte.
3 Rezne naklepeme,osolíme,okoreníme.Do nádoby Combivaru nalejte olej.Nastavte program fry / mäso,30 minút,130°C ( počas pečenia môžete čas aj stupne meniť ).Ak je olej dostatočne horúci,vkladajte rezne obalené najprv v múke,potom v zemiakovom cestíčku.Pečte z obidvoch strán.Pri pečení prvej strany zakrývam pokrievkou.
4 Hotové rezne vyberajte na papierovú utierku aby sa odsal prebytočný tuk.Podávam s ryžou alebo zemiakmi v akejkoľvek variante a šalátom podľa chuti. Dobrú chuť.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...