Ryžovo - tuniakový šalát

(0 hodnocení)
čas přípravy: 10 min
počet porcí: 6
kuchař: Mikušová Lenka
Jazyk receptu:

Ingredience

ryža 2 hrnek
olivový olej 2 lžíce
menší pórek 1 ks
menšia šalátová uhorka 1 ks
červená paprika 1 ks
zelená paprika 1 ks
paradajka 3 ks
tvrdší syr 150 g
soľ, mleté čierne korenie, mletá rasca 1 špetka
čerstvý bazalka, oregano, tymián 1 špetka
Ryžovo - tuniakový šalát
(0 hodnocení)
čas přípravy: 10 min
počet porcí: 6
kuchař: Mikušová Lenka
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 V Combivare uvaríme umytú ryžu, do nádoby dáme 2 hrnky ryže, zalejeme 3 hrnkami vody, nastavíme varenie pod tlakom, program Rice na 10 minút. Po uvarení ryžu necháme vychladnúť.
2 Do misky dáme olivový olej, pridáme nasekané bylinky, najemno nakrájaný pór, očistené a nakrájané paradajky, papriky, uhorku, na kocky nakrájaný syr.
3 Tuniaka zlejeme, jemne vidličku rozmrvíme a pridáme k zelenine. Nakoniec primiešame vychladnutú ryžu, premiešame, dochutíme soľou a koreninami. Podávame za studena samostatne alebo ako prílohu k pečenému mäsu.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...