HALUŠKY S PETRŽLENOM
Ingredience
hladká múka | 400 g |
vajcia | 4 ks |
soľ | 2 lžicka |
voda | 1 dl |
petržlenová vňať | 4 lžíce |
olivový olej | 1 lžíce |
Postup přípravy
1 | Vajíčka premiešame,pridáme soľ a nasekanú petržlenovú vňať.Pridáme múku a toľko vody,aby sme dostali masu ani nie tuhú,ale ani nie veľmi riedku ( ja som pridávala 1 dl vody ).Vypracujeme na masu bez hrudiek. |
---|---|
2 | Do nádoby Combivaru nalejeme 2,5 litra vody,pridáme soľ.Zvolíme program multicook,15 minút,120°C.Keď voda začne vrieť,začneme pretláčať cez sitko na halušky masu do vriacej vody.Znížime teplotu na 100°C a halušky premiešame.Chvíľku povaríme.Ak by nám voda veľmi kypela,znížime teplotu na 95°C ( ja som miešala a teplota 100°C mi vyhovovala ). |
3 | Hotové halušky precedíme,opláchneme studenou vodou a prelejeme do misky.Pridáme troška olivového oleja aby sa nám halušky nepolepili. Dobrú chuť. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.