Jablečný moučník z tvarohového těsta
Ingredience
| tvaroh | 250 g |
| vejce | 3 ks |
| rozpuštěná Hera | 250 g |
| cukr | 200 g |
| vanilkový cukr | 1 balícek |
| skořicový cukr | 1 balícek |
| prášek do pečiva | 1 balícek |
| hladká mouka | 270 g |
| strouhaná jablka | 6 ks |
| hrozinky | 1 hrst |
| drobenka (100g máslo, 100g, hladká mouka, 100g cukr) | 300 g |
Postup přípravy
| 1 | Nejdříve si vytvoříme drobenku a dáme ji do mrazáku. |
|---|---|
| 2 | Do mísy dáme vejce, heru, cukr, vanilkový cukr a tvaroh a šleháme na stupeň 4. |
| 3 | Přidáme mouku s práškem do pečiva a necháme promíchat stupněm 1. |
| 4 | Těsto roztáhneme po plechu, rozprostřeme nastrouhaná jablka, posypeme skořicovým cukrem a hrozinkama. |
| 5 | Drobenku nastrouháme na moučník a pečeme 40 minut na 180°C. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.