Přílohová teplá zelenina na bylinkovém másle

(1 hodnocení)
čas přípravy: 10 min
počet porcí: 4
kuchař: Kubalová Dana
Jazyk receptu:

Ingredience

sáček zeleninová směs 1 ks
máslo 2 lžíce
sůl 1 lžicka
voda 4 lžíce
koření Bylinkové máslo 1 lžíce
Přílohová teplá zelenina na bylinkovém másle
(1 hodnocení)
čas přípravy: 10 min
počet porcí: 4
kuchař: Kubalová Dana
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Programem FRY na 105 stupňů po dobu 3 minut rozpouštíme máslo.
2 Ponecháme program FRY, nastavíme čas 5 minut a vsypeme sáček zeleninové směsi, po uvedenou dobu restujeme. Osolíme, přidáme koření.
3 Combivar přepneme na program CHEF, ponecháme přednastavený čas 2 minuty, přidáme velmi malé množství vody, spotřebič uzavřeme. Po ukončení programu vypustíme páru. Zeleninu servírujeme jako přílohu k masu nebo samostatně např. s pečivem jako teplou večeři.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...