Falešná svíčková z vepřového masa (v Combivaru)
Ingredience
| vepřová krkovička | 1 kg |
| mražené zeleniny pod svíčkovou | 900 g |
| kuliček nového koření | 5 ks |
| kuliček celého pepře | 5 ks |
| bobkový list | 2 ks |
| ocet | 1 lžíce |
| sůl | 1 lžicka |
| sladká smetan | 1 ks |
| kukuřičná mouka | 3 lžíce |
Postup přípravy
| 1 | Vepřové maso omyjeme, dáme do nádoby Combivaru. Přidáme zeleninu, vodu, koření, sůl a podle chuti ocet. A necháme přes noc naložené. |
|---|---|
| 2 | Druhý den dusíme v Combivaru tlakově 40 minut. Po té by mělo být maso měkké. Maso vyjmeme na talíř. Ostatní suroviny přendáme do hrnce, kde vymixujeme omáčku. |
| 3 | Po té omáčku dáme znovu vařit a zahustíme podle potřeby moukou. Můžeme i podle chuti dosladit třtinovým cukrem. |
| 4 | Podáváme s bramborovým, nebo kynutým knedlíkem |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.