Gazpacho španielska polievka

(0 hodnocení)
čas přípravy: 20 min
počet porcí: 4
kuchař: Mikušová Lenka
Jazyk receptu:

Ingredience

šalátová uhorka 1 ks
cibuľa 1 ks
zelená paprika 3 ks
rajčina 5 ks
cesnak 5 stroužek
olivový olej 100 ml
vývar 500 ml
soľ, mletá rasca, mleté čierne korenie, čili korenie, čerstvá bazalka 1 špetka
Gazpacho španielska polievka
(0 hodnocení)
čas přípravy: 20 min
počet porcí: 4
kuchař: Mikušová Lenka
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Uhorku, cibuľu, papriku, cesnak očistíme, rajčiny ošúpeme a všetku zeleninu nakrájame a dáme mixovať aj s bazalkou na 20 sekúnd, rýchlosť 7.
2 Do rozmixovanej nádoby pridáme olivový olej, vývar a koreniny, varíme na 95°C asi 18 minút, miešanie č. 1.
3 K polievke podávame chlebové krutóny. Dá sa jesť za studena alebo aj prehriata.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...