Gazpacho španielska polievka
Ingredience
šalátová uhorka | 1 ks |
cibuľa | 1 ks |
zelená paprika | 3 ks |
rajčina | 5 ks |
cesnak | 5 stroužek |
olivový olej | 100 ml |
vývar | 500 ml |
soľ, mletá rasca, mleté čierne korenie, čili korenie, čerstvá bazalka | 1 špetka |
Postup přípravy
1 | Uhorku, cibuľu, papriku, cesnak očistíme, rajčiny ošúpeme a všetku zeleninu nakrájame a dáme mixovať aj s bazalkou na 20 sekúnd, rýchlosť 7. |
---|---|
2 | Do rozmixovanej nádoby pridáme olivový olej, vývar a koreniny, varíme na 95°C asi 18 minút, miešanie č. 1. |
3 | K polievke podávame chlebové krutóny. Dá sa jesť za studena alebo aj prehriata. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.