Zeleninová polévka s tarhoňou
Ingredience
| Mražená zelenina | 1 balení | 
| Tarhoňa | 1 hrst | 
| Sůl | 1 špetka | 
| Pepř | 1 špetka | 
| Kmín | 1 špetka | 
| Vejce | 1 ks | 
| Libovolná hladká mouka | 2 lžíce | 
| Voda | 1 l | 
Postup přípravy
| 1 | Do nádoby dáme zeleninu, koření a tarhoňu. Zalijeme vodou, nastavíme program Soup (zelenina) a tlakově uzavřeme. Zkontrolujeme, zda máme kolečko na vaření pod tlakem. | 
|---|---|
| 2 | Mezitím co se polévka vaří, připravíme kapání. Smícháme vejce s moukou, osolíme a důkladně promícháme. | 
| 3 | Po uplynutí času polévku odtlakujeme a otevřeme víko. Nastavíme program Multicook na 5 min a 110°C a do vroucí polévky kapeme kapání. DOBROU CHUŤ | 
                                Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
                    Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.