Zapečený květák
Ingredience
| Květák | 1 ks | 
| Brambor | 10 ks | 
| Cibule | 1 ks | 
| Slanina | 100 g | 
| Vejce | 1 ks | 
| Gouda | 100 g | 
| Pepř | 1 špetka | 
Postup přípravy
| 1 | Brambory uvaříme ve slupce i s květákem na program STEW, teplotu nenastavujeme, čas 3 minuty. Zkontrolujeme zda máme správně otočený ventil na vaření pod tlakem. | 
|---|---|
| 2 | Po uvaření otočíme ventil a vypustíme páru. Brambory oloupeme a šťouchadlem rozbijeme společně s květákem. Opepříme popřípadě osolíme. | 
| 3 | Na pánvi opečeme slaninu s cibulí a přidáme ke směsi.Zapneme program CRISPY teplotu ponecháme, čas nastavíme na 30minut. Občas promícháme. | 
| 4 | Po 25minutách zalijeme rozšlehanámi vejci a zasypeme sýrem. | 
| 5 | Po skončení zamícháme a podáváme. | 
                                Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
                    Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.