OMAMINE REZNE

(1 hodnocení)
čas přípravy: 25 min
počet porcí: 6
kuchař: Maranesi Michaela
Jazyk receptu:

Ingredience

bravčové karé 0,6 kg
strúhanka 6 lžíce
vajcia 3 ks
cibuľa 1 ks
olej 4 lžíce
maslo 1 lžíce
voda 1,5 šálek
horčica 2 lžicka
kečup 3 lžíce
zeleninový bujón 1 kostka
OMAMINE REZNE
(1 hodnocení)
čas přípravy: 25 min
počet porcí: 6
kuchař: Maranesi Michaela
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Bravčové mäso nakrájame na plátky . Vklepeme do rezňov strúhanku.
2 Zapneme combivar - START - FRY- 125 stupňov - START a dáme na dno nádoby olej podľa potreby aby sme mohli naklepané rezne v strúhanke a namočené vo vajíčku opiecť z oboch strán. Opečené mäso vyložíme na tanier.
3 Opečieme cibuľu na troške oleja , pridáme kečup, horčicu, zeleninový bujón, vodu, maslo a pridala som aj trocha strúhanky. A vypneme program FRY.
4 Vložíme naspäť mäso. Ja som tú šťavu mala tak, že trocha bolo mäso vidieť t.j. nebola voda nad mäsom.
5 Zavrieme veko nádoby. Nastavíme na tlakové varenie a zapneme program CHEF na 10 min.
6 Po skončení programu zvyknem trocha počkať, potom odpustím paru , otvorím a servírujem. My sme to jedli s čerstvými rožkami. Ja moc nesolím, ale môžete si skôr ako začnete tlakové varenie zálievku osoliť poprípade aj ochutnať doladiť podľa Vašej chute.
7 Dobrú chuť .
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...