Mäsové guľky v paradajkovej omáčke na taliansky spôsob

(0 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 6
kuchař: Maranesi Michaela
Jazyk receptu:

Ingredience

mletého mäsa - mix bravčové s hovädzím 1000 g
vajce 1 ks
parmezán 2 lžíce
zarovnané lyžice gyros korenia 2 lžíce
strúhanka 1 ks
cibuľa 1 ks
olej 3 lžíce
paradajkový pretlak s bazalkou - poprípade pridajte bazalku korenie 700 ml
voda 400 ml
zarovnané lyžičky hladká múka 3 lžíce
zeleninový bujón 1 kostka
mix salvia rozmarín 1 lžicka
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke na taliansky spôsob
(0 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 6
kuchař: Maranesi Michaela
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Nakrájať cibuľku nadrobno.
2 Pustiť program FRY na 120 stupňov. Zatlačiť knoflík START a opiecť cibuľku , keď je opečená pridať múku chvíľu opražiť.
3 Zaliať pretlakom, vodou, rozpusteným bujónom vo vode a pridať šalviu a rozmarín.
4 Vložíme pripravené mäsové guľky - mleté mäso, gyros korenie, parmezán, vajce - zmiešame. Robíme guľky a obalíme v strúhanke.
5 Zavrieme veko nádoby. Nastavíme knoflík na tlakové varenie. Nastavíme program CHEF na 20 min a zatlačíme knoflík START.
6 Hotovo a dobrú chuť.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...