Pomazánka z tekvice Hokkaido
Ingredience
dyňa Hokkaido | 200 g |
cibuľa | 1 ks |
francúzska horčica | 1 lžíce |
soľ, mleté čierne korenie, muškátov orech | 1 špetka |
maslo | 1 plátek |
tvrdý syr | 100 g |
syr črievkový - bambino | 1 ks |
Postup přípravy
1 | Dyňu nastrúhame na jemno, do Combivar nádoby dáme maslo, najemno nakrájanú cibuľu a programom Multicook dusíme cibuľu do zlatista na 130 °C asi 8 minút. Pridáme nastrúhanú dyňu, horčicu, koreniny a dusíme na rovnakom programe na 130 °C asi 10 minút, ak je to potrebné podlejeme trocho vody (máličko!!!) |
---|---|
2 | Keď je dyňa udusená, pridáme nastrúhaný a črievkový syr, dochutíme, necháme prejsť varom. |
3 | Pomazánku necháme vychladnúť, servírujeme na pečivo. Úžasne chutí s hriankami |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.