Pomazánka z tekvice Hokkaido

(0 hodnocení)
čas přípravy: 20 min
počet porcí: 4
kuchař: Mikušová Lenka
Jazyk receptu:

Ingredience

dyňa Hokkaido 200 g
cibuľa 1 ks
francúzska horčica 1 lžíce
soľ, mleté čierne korenie, muškátov orech 1 špetka
maslo 1 plátek
tvrdý syr 100 g
syr črievkový - bambino 1 ks
Pomazánka z tekvice Hokkaido
(0 hodnocení)
čas přípravy: 20 min
počet porcí: 4
kuchař: Mikušová Lenka
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Dyňu nastrúhame na jemno, do Combivar nádoby dáme maslo, najemno nakrájanú cibuľu a programom Multicook dusíme cibuľu do zlatista na 130 °C asi 8 minút. Pridáme nastrúhanú dyňu, horčicu, koreniny a dusíme na rovnakom programe na 130 °C asi 10 minút, ak je to potrebné podlejeme trocho vody (máličko!!!)
2 Keď je dyňa udusená, pridáme nastrúhaný a črievkový syr, dochutíme, necháme prejsť varom.
3 Pomazánku necháme vychladnúť, servírujeme na pečivo. Úžasne chutí s hriankami
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...