Kuřecí prsa s dušenou mrkví
Ingredience
| Kuřecí prsa | 2 ks | 
| Mrkev | 800 g | 
| Brambory | 600 g | 
| Sůl | 1 špetka | 
| Kmín | 1 špetka | 
| Hladká mouka | 1 lžíce | 
| Smetana na vaření | 50 ml | 
| Máslo | 50 g | 
| Voda | 300 ml | 
| Citron | 1 ks | 
Postup přípravy
| 1 | Omyjeme kuřecí prsa. Očistíme mrkev a nastrouháme. Zapneme na 5 min. program FRY na 150°C a mrkev krátce osmahneme. | 
|---|---|
| 2 | Zapneme program STEW, tlačítkem PRODUCT SELECTION zvolíme drůbež, na mrkev položíme kuřecí prsa a zalijeme vodou, osolíme, zkrontrolujeme ventil zda je dobře otočený a zavřeme. Ponecháme čas 10min. | 
| 3 | Po skončení programu otočíme ventil a upustíme přebytečnou páru. Otevřeme combivar a vyjmeme měkké maso. Zapneme program MULTICOOK na 90°C a 15min. Moukou zahustíme mrkev, provaříme, dochutíme citronovou šťávou a zjemníme smetanou. | 
| 4 | Očistíme a opláchneme brambory. Nakrájené brambory vaříme se solí a kmínem tlakovým programem STEW na 5min (teplota změnit nelze). Zkontrolujeme zda máme správně otočený ventil. Pro lepší zcezení vařím v košíku. | 
| 5 | Po skončení programu otočíme ventil a upustíme přebytečnou páru, poté bezpečně otevřeme a zcedíme. | 
                                Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
                    Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.