Gnocchi alá Martinéz
Ingredience
cibule | 1 ks |
vepřové maso | 500 g |
žampióny | 1 balení |
kukuřice | 1 plechovka |
baby špenát | 1 balícek |
tofu | 1 ks |
niva | 1 balení |
masox | 1 kostka |
bramborové gnocchi | 500 g |
soli a koření dle chuti | 1 špetka |
smetany | 1 kelímek |
sádla | 1 lžicka |
Postup přípravy
1 | Combivar zapneme na program FRY na 140° C a 10 minut. Na sádle zpěníme cibulku, přidáme oloupané a nakrájené žampiony a maso nakrájené na kostky. |
---|---|
2 | Po zaznění signálu přidáme kostku masoxu a zalijeme trochou vody (půl skleničky) a nastavíme tlakový program STEW na 10 minut - vybereme produkt maso. Po zaznění zvukového signálu a upuštění přebytečné páry můžeme hrnec bezpečně otevřít. |
3 | K masu a žampiónům předáme špenát, kukuřici a ochucené tofu. Opět zapneme tlakový program STEW, produkt zelenina na 5 minut. Mezitm si uvaříme gnocchi. Po zaznění zvukového signálu a upuštění přebytečné páry můžeme hrnec bezpečně otevřít. |
4 | Do combivaru přidáme uvařené gnocchi, zasypeme nivou a zalijeme smetanou. Za občasného promíchání zapékáme programem CAKE 10 minut při 140 ° C. |
5 | Dobrou chuť :) |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.