Gnocchi alá Martinéz

(0 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 3
kuchař: Bártová Martina
Jazyk receptu:

Ingredience

cibule 1 ks
vepřové maso 500 g
žampióny 1 balení
kukuřice 1 plechovka
baby špenát 1 balícek
tofu 1 ks
niva 1 balení
masox 1 kostka
bramborové gnocchi 500 g
soli a koření dle chuti 1 špetka
smetany 1 kelímek
sádla 1 lžicka
Gnocchi alá Martinéz
(0 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 3
kuchař: Bártová Martina
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Combivar zapneme na program FRY na 140° C a 10 minut. Na sádle zpěníme cibulku, přidáme oloupané a nakrájené žampiony a maso nakrájené na kostky.
2 Po zaznění signálu přidáme kostku masoxu a zalijeme trochou vody (půl skleničky) a nastavíme tlakový program STEW na 10 minut - vybereme produkt maso. Po zaznění zvukového signálu a upuštění přebytečné páry můžeme hrnec bezpečně otevřít.
3 K masu a žampiónům předáme špenát, kukuřici a ochucené tofu. Opět zapneme tlakový program STEW, produkt zelenina na 5 minut. Mezitm si uvaříme gnocchi. Po zaznění zvukového signálu a upuštění přebytečné páry můžeme hrnec bezpečně otevřít.
4 Do combivaru přidáme uvařené gnocchi, zasypeme nivou a zalijeme smetanou. Za občasného promíchání zapékáme programem CAKE 10 minut při 140 ° C.
5 Dobrou chuť :)
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...