Francouzské brambory

(2 hodnocení)
čas přípravy: 55 min
počet porcí: 2
kuchař: Mentlíková Markéta
Jazyk receptu:

Ingredience

brambory 8 ks
cibule 1 ks
kyselé okurky 4 ks
šunka 150 g
menší klobása 1 ks
vejce 1 ks
sůl 2 špetka
kmín 2 špetka
tvrdý sýr 100 g
Francouzské brambory
(2 hodnocení)
čas přípravy: 55 min
počet porcí: 2
kuchař: Mentlíková Markéta
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Do nádoby combivaru nalijeme trochu vody, vložíme brambory a vaříme 15 minut tlakovým programem Chef.
2 Uvařené brambory necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme, nebo protlačíme přes mřížku (jako na bramborový salát). Cibuli, šunku, klobásu a okurky nakrájíme na kostičky.
3 Všechno smícháme dohromady v nádobě, přidáme sůl a kmín, zalijeme rozšlehaným vajíčkem. Pečeme 40 minut programem Cake, teplota 140 stupňů. Pět minut před koncem programu posypeme strouhaným sýrem.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...