Omáčka z čerstvých rajčat,s čerstvou bazalkou a rozmarýnou
Ingredience
| velká rajská jablíčka | 10 ks |
| rozmarýna | 2 snítka |
| bazalka | 10 snítka |
| sýr Gran Moravia | 100 g |
| cibule | 2 ks |
| oleje | 3 lžíce |
| česnek | 1 stroužek |
| sůl | 1 špetka |
Postup přípravy
| 1 | Rajská jablíčka si spaříme ponořením na pár sekund do vařící vody.Následným ochlazením ve studené vodě je krásně sloupneme.Nakrájíme na kostičky. |
|---|---|
| 2 | Nakrájenou cibuli smažíme na oleji po dobu 6 minut na program FRY(necháme přednastavenou teplotu),přidáme rajčata, prolisovaný česnek a sůl.Nastavíme program MULTICOOK na 140°C na 10 minut,víko hrnce máme zavřeno. |
| 3 | Po zaznění signálu přidáme čerstvou bazalku a nasekané listy rozmarýny.Na 1 minutu prohřejeme stejným programem na 90°C.Dáme na talíř na jakékoli uvařené těstoviny a posypeme sýrem Gran Moravia. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.