Slaný tekvicový koláč

(1 hodnocení)
čas přípravy: 40 min
počet porcí: 8
kuchař: Mikušová Lenka
Jazyk receptu:

Ingredience

tekvica hokkaido 200 g
tvrdý syr 100 g
slaninka, šunka 100 g
vajcia 3 ks
prášok do pečiva 1 ks
cibuľa 1 ks
polohrubá múka 100 g
strúčiky cesnaku 4 ks
soľ, koreniny, bylinky podľa chuti 1 špetka
Slaný tekvicový koláč
(1 hodnocení)
čas přípravy: 40 min
počet porcí: 8
kuchař: Mikušová Lenka
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Tekvicu a syr nastrúhame, cibuľu a slaninku nakrájame na jemno, cesnak prelisujeme.
2 Vajcia, nastrúhané a nakrájané suroviny zmiešame, ochutíme soľou, korením, môžeme pridať nakrájané bylinky - podľa chuti kto má aké rád. Pridáme prášok do pečiva a polohrubú múku, premiešame.
3 Zmes dáme do Combivar nádoby, nastavíme program Cake 25 min. 170°C. Combivar uzatvoríme a pečieme. Po vychladnutí vyklopíme. Servírujeme teplý alebo aj za studena je veľmi chutný.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...