Andaluské zelí

(0 hodnocení)
čas přípravy: 60 min
počet porcí: 6
kuchař: djrobin1@seznam.cz
Jazyk receptu:

Ingredience

Mletého masa 1 kg
Česneku 4 stroužek
Uzené papriky 5 g
Římský kmín 3 g
Soli 1 špetka
Pepř 1 špetka
Cibule 200 g
Čerstvá paprika 200 g
Uzená paprika 100 g
Rajčatového protlaku 30 g
Bílého zelí 500 g
Oleje 200 ml
Loupané rajčata 1 ks
Andaluské zelí
(0 hodnocení)
čas přípravy: 60 min
počet porcí: 6
kuchař: djrobin1@seznam.cz
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Smícháme mleté maso s česnekem, římským kmínem,uzenou paprikou, solí, pepřem a vytvaruje ze směsi kuličky.
2 Cibulky nakrájíme na klínky ,papriku na proužky.Ze zelí vyřízneme košťál a nakrájíme na nudličky.Trochu osolíme.
3 Hrnci rozpálíme olej dáme do něj masové kuličky a opečeme je. Po opečení je z hrnce vyjmeme a dám stranou.
4 Na olej který tam vznikne po opečení masových kuliček přidáme cibuli kterou osolíme a necháme jí aby pustila šťávu po pěti minutách přidáme nakrájenou papriku a restujeme ji s cibulí opečené zelenině přisypeme uzenou papriku a za stálého míchání jí také opečeme.
5 Do takovéhle směsi už přidáme rajčatový protlak a oloupaná rajčata a necháme to provařit a nakonec přidáme zelí a masové kuličky opečené zakryjeme to poklicí a za občasného míchání dusíme 30 minut.
6 Potom to odkryjeme a dochutíme si to podle chuti přidáme česnek podle chuti můžeme pálivou papriku a bez zakrytí to vaříme dalších cca 10 minut.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...