Ríbezľová bublanina
Ingredience
| vajcia | 3 ks |
| hnedý práškový cukor | 250 ml |
| smotana na šľahanie | 250 ml |
| polohrubá múka | 500 ml |
| prášok do pečiva | 1 ks |
| ríbezle | 500 g |
Postup přípravy
| 1 | Rozklepeme vajcia, pridáme cukor a pomocou planetária vyšľaháme do peny. Postupne prilejeme smotanu a pridávame múku s práškom do pečiva. Cesto riadne premiešame. |
|---|---|
| 2 | Cesto vylejeme do vymasteného a vysypaného plechu na vrchu poukladáme ríbezle a vložíme do predhriatej rúry na 180 °C pečieme asi 20 - 25 minút. |
| 3 | V tomto recepte je možné použiť aj celozrnnú alebo bezlepkovú múku. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.